Kersttafel decoratie volume #2

Inspiratie voor het stylen van de kersttafel

Christmas is coming, binnen een paar dagen is het al zover! Hoe style jij dit jaar de kersttafel? Weet je al welk servies je op tafel gaat zetten? en hoe maak je de kersttafel éxtra gezellig? We gaven je al inspiratie in Kersttafel decoratie volume #1, maar pakken nog verder uit om jou van de beste decoratie ideeën te voorzien. Deze aflevering: Scandinavisch, landelijk en modern!

 
 

God jul

Over het algemeen zijn we in Nederland echt wel goed als het aankomt op "gezelligheid". In het hoge Noorden kunnen ze er echter ook wat van. Geen verrassing dus dat de Scandinavische interieur stijl helemaal hot en happening is.  Een paar vaste peilers van de Scandinavische kersttafel:

  • Bij voorkeur een natuurlijke eikenhouten tafel
  • Wit, relatief basic servies
  • Zwart of zilver minimalistisch bestek
  • Eucalyptus takken
  • Witte roosjes
  • Minimalistisch glaswerk
  • Marmeren dienbladen
  • Zwarte details, denk aan kleine kerstboompjes, lintjes you name it
  • Kaarsjes!
Pas deze decoratie tips toe en jouw Scandinavische feestje is klaar om van start te gaan!
 
 

scandinavische subtiliteit

Bij Table du Sud kan je jouw eettafel helemaal zelf samenstellen, maar we hebben de Scandinavian liefhebbers een eindje op weg geholpen. In ons assortiment vind je namelijk de speciale "Scandinavian" serie. Dit zijn allemaal eettafel die perfect in een Scandinavisch interieur passen; ze zijn tijdloos,  de tafelbladen zijn dunner en ook hebben we passende Scandinavische onderstellen ontworpen. 

    
 
   
 

Modern family

Houd jij van een strakke inrichting, met niet te veel poespas? Dan is de moderne stijl misschien iets voor jou. Toe te passen op verschillende tafels die een stoere of strakke touch hebben. Denk hierbij aan onze industriële eettafels of Fenix modellen.  Net als de tafel is het servies en het bestek op de moderne kersttafel strak  qua design. Combineer dit met een loper met een eigentijdse kleur en felgekleurde kerstballen en je kunt met de modern family aan tafel. 

Landelijke kerst

Zijn gezellig, knus en natuur woorden die het best bij jouw interieur passen? Dan is een landelijke kersttafel misschien wel heel leuk! Net als een landelijk interieur kenmerkt de landelijke kersttafel zich door natuurlijke tinten. Denk hierbij aan  natuurlijke materialen zoals hout en steen, maar ook aardetinten zoals bruin en groen. Met een paar dennentakjes voeg je een vleugje natuur toe aan de tafel en vergeet grote houten stolpen met mooie kaarsen niet! Het beste bij deze decoratie stijl passen de eettafels met geleefd eiken hout. Deze tafels hebben mooie scheuren en noesten, waardoor je een echt stukje natuur in huis haalt. 

 
 
  
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden