Blad afwerkingen

Zoveel tafels, zoveel afwerkingen

Bij Table du Sud kan je jouw meubel helemaal zelf samenstellen. Naast het type hout en het onderstel kan je ook de kleur van het tafelblad kiezen. Voor iedere ruimte de juiste kleur!

 

Blad afwerkingen

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende kleuren die wij aanbieden. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan en je kunt gewoon een kopje warme thee zonder viltje op de tafel zetten, er ontstaan geen (witte) kringen. Je moet alleen oppassen voor rode wijn, laat dit niet de hele nacht op tafel liggen, op den duur trekt de vlek dan toch in het hout. 

Door het aanbrengen van de ultra matte lak behoudt het hout de onbehandelde look. Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw tafel heel erg goed beschermd is. 

De tafels die zijn behandeld met onze lak zijn onderhoudsvrij.

 
Op onze website is een groot gedeelte van de houten meubels afgebeeld in de ultra matte lak, een kleur die zeer goed combineert bij andere kleuren in huis. De tafel heeft in dit geval een onbehandelde look maar is zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken.

Mochten er onverhoopt toch andere onregelmatigheden optreden kun je de tafel plaatselijk bijschuren met korrel 80 en de tafel opnieuw behandelen. 
 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden