Nieuw eiken

Bij de eikenhouten tafels van Table du Sud kun je kiezen tussen 'nieuw' en 'geleefd' eiken. Deze tafelbladen zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit eikenhout, echter hebben ze een andere afwerking. Nieuw eiken wordt niet geborsteld en standaard worden hierbij de noesten gevuld waardoor de tafel glad aanvoelt. Een nieuw eiken blad oogt rustiger en moderner. 

 

opvullen

Nieuw eiken wordt standaard opgevuld. Het opvullen van de noesten wordt standaard met een eikenkleurige pasta gedaan die meekleurt met de gekozen kleur van de tafel. Je hebt ook de mogelijkheid dit in het zwart te laten opvullen. 

borstelen

Bij nieuw eiken bladen kun je kiezen voor de optie borstelen. Dit zorgt voor een iets minder glad oppervlak en geeft het blad meer structuur. Omdat het blad wordt geborsteld met een zware machine kan het zijn dat deze machine er kleine stukjes opvulling “uitslaat”. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Als je dus graag een afgesloten tafel wilt kies je voor een ongeborsteld blad. Elke plank heeft een andere hardheid. Daardoor kan de ene plank meer structuur vertonen dan de andere plank

 

inzagen

Nieuw eiken wordt standaard niet ingezaagd. De randen blijven strak met een kleine schuinte tegen de scherpe randen van het hout (zoals getoond op de foto hierboven).

typering nieuw eiken:


• Geen scheuren
• Bevat noesten                       
• Noesten opgevuld
• Strakke uitstraling

Op de twee foto's hiernaast staan twee nieuw eiken bladen afgebeeld.

Alle tafels worden samengesteld uit verschillende planken. Omdat elke plank een andere kleur heeft kunnen wij kleurverschillen tussen de planken niet voorkomen. Hout is een natuurproduct, daarom kunnen bladen niet exact worden gekopieerd en verschillen tafelbladen van elkaar. 

 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden