Vierkante Parcoul

Vierkante eiken eettafel met 4 metalen poten. Verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

De vierkante eiken eettafels van Table du Sud met een metalen onderstel hebben dezelfde voordelen als ronde eettafels; U kunt het gesprek fijn centraal houden en er zitten niemand aan de zijkant van de tafel. U heeft de keuze uit een blad van 4 of 5 cm massief Frans eiken. Alle tafels worden voorzien van een lak- of olielaag zodat er geen kringen of vlekken op de tafel kunnen ontstaan. Onder in de bladen worden hoekijzers gefreesd zodat het blad er over 30 jaar ook nog keurig recht is. 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

+ € 0,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Vierkante Parcoul

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0