Dormais-kledingrek

Stoer kledingrek in meerdere formaten verkrijgbaar, voor afwijkende maten neem contact met ons op.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Industrieel kledingrek met een variabele lengte van 100 cm tot 140 cm. Inclusief wieltjes met rem. De dwarsbalk is geplaatst op 160 cm zodat u er al uw kledingstukken in kunt hangen, daarnaast houd u aan de bovenzijde en onderzijde genoeg plekken voor uw schoenen en andere kledingstukken. Het frame is standaard behandeld met blanke lak maar is ook leverbaar met een witte of zwarte coating. 


Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Dormais-kledingrek

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0