Ovale V-poot

Massieve eiken ovale eettafel met een metalen V-onderstel. De bodemplaat is ook in het ovaal uitvoerbaar. Ook leverbaar in notenhout.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Met de V-poot combineert u de moderne voet met het gezellige ovale blad. De maat van de bodemplaat wordt afgestemd op de bestelde ovale bladmaat. We kunnen de rechthoekige bodemplaat ook vervangen voor een ovale bodemplaat, dan komt u misschien wat beter uit met uw stoelen. Door een inventieve bevestiging van het blad op de poot is deze constructie uiterst stevig.Qua vormen hebben we het standaard ovaal, half ovaal en de halve cirkel als basisvormen. Daarnaast is het qua tafelblad ook mogelijk af te wijken van de bestaande maten. Door middel van onze eigen CNC-machine kunnen elke maat tot op de centimeter precies voor u frezen met een maximale lengtemaat van 420 cm en een maximale breedtemaat van 155 centimeter. Het frezen van een subtiele facetrand behoort ook tot de mogelijkheden. Ook leverbaar in notenhout (tot 270 cm). 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

+ € 50,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Selecteer uw keuze

Tafelblad afwerking

Kies hier uw bewerking voor de zijkant:

+ € 0,00

+ € 90,00

Standaard

Standaard recht afwerking voor het robuuste uiterlijk. De scherpe randjes worden netjes gefreesd.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Ovale V-poot

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: