Ovale O

Ovale eiken tafel met de strakke metalen bodemplaat en rechte staander! Ideaal als u veel beenruimte wenst! Ook leverbaar in notenhout. Bij grotere versies vervangen we de buis van 15 cm door een buis van 30 cm, dit om de stevigheid te kunnen garanderen.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Als u geen last wilt hebben van poten onder uw ovale blad is deze tafel de oplossing! U heeft enkel als poot een verticale buis van 15 cm doorsnee. Deze kan zwart of wit gecoat worden. Desgewenst kunt u ook de industriële look kiezen, dan behandelen we het metaal alleen met blanke lak. De ovale bodemplaat wordt voor elke bladmaat bepaald zodat ie niet te groot is maar ook niet dat de tafel wankelt als er iemand op de rand gaat zitten. Als u een half ovale vorm of halve cirkel vorm kiest wordt de bodemplaat ook in dezelfde vorm aangeleverd.

Qua vormen hebben we het standaard ovaal, half ovaal en de halve cirkel als basisvormen. Daarnaast is het qua tafelblad ook mogelijk af te wijken van de bestaande maten. Door middel van onze eigen CNC-machine kunnen elke maat tot op de centimeter precies voor u frezen met een maximale lengtemaat van 420 cm en een maximale breedtemaat van 155 centimeter. Het frezen van een subtiele facetrand behoort ook tot de mogelijkheden. Ook leverbaar in notenhout (tot 270 cm).

 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 50,00

+ € 0,00

Geleefd eiken

Bij geleefd eiken krijgt u direct karakter in uw tafelblad! Noestjes en scheurtjes worden niet opgevuld. Het blad krijgt een borstelbewerking voor een authentieke uitstraling.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Selecteer uw keuze

Tafelblad afwerking

Kies hier uw bewerking voor de zijkant:

+ € 0,00

+ € 90,00

Standaard

Standaard recht afwerking voor het robuuste uiterlijk. De scherpe randjes worden netjes gefreesd.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Ovale O

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: