Orléans X-poot 10x10

Industriële eettafel bladdikte 6cm met een metalen X-onderstel koker 10x10. Ook leverbaar in RVS

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Eettafel Orléans; eettafel met een blad van 6 cm frans eiken. Het blad bestaat uit 2 lagen maar door een inventieve manier van verlijming is dit nauwelijks waarneembaar. Een groot voordeel is dat de bevestiging van de poot niet zichtbaar is. De X poot heeft een kokermaat van 10 bij 10 cm en is voorzien van speciale meubeldopjes tegen krassen op de vloer. De tafel wordt standaard voorzien van een zeer sterke lak- of olielaag tegen kringen en vlekken. U kunt samen met onze koeriers bij aflevering de juiste plek voor de poten bepalen. 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Orléans X-poot 10x10

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: