Limoges O 4x4

Industriële eettafel bladdikte 4 cm massief met een metalen frame,

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Limoges; industriële eettafel met een bladdikte van 4 cm massief frans eiken. Het stalen frame is gemaakt van kokers van 4 bij 4 cm en kan desgewenst in het zwart of wit worden gecoat. Als u kiest voor een coating van het frame worden de lasnaden netjes verwijderd. De tafel is in alle hoogtes en maten leverbaar. Omdat we 100% maatwerk leveren is het ook mogelijk te kiezen voor een andere kokermaat, bijvoorbeeld 5 bij 5 cm, of een verbindingskoker tussen de poten in. Neem daarvoor even contact op met de klantenservice. Kan ook uitgevoerd worden in het RVS. 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Limoges O 4x4

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: