Montpellier V-poot RVS

Massief eiken blad (5cm dik) met een RVS V poot. De maat van de poot wordt aangepast aan de bestelde bladmaat.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Montpellier; moderne eettafel met een massief frans eiken blad van 5 cm en een onderstel van geborsteld RVS. De RVS V-poot heeft 2 diagonale koker met een afmeting van 16 bij 8 cm (afgebeeld) Ook kunnen we deze diagonale kokers leveren met een kokermaat van 12 bij 6 cm. De afmetingen van de bodemplaat worden aangepast aan de maat van het bestelde blad. Onze tafelbladen zijn zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken en zijn eenvoudig te onderhouden. 


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Montpellier V-poot RVS

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: