Lourdes X-poot 10x10

Lourdes 6 cm massief met X-poot 10x10

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Industriële eiken eettafel met een bladdikte van 6 cm massief. Het massieve blad is gemaakt van Frans eiken. De X-poot geeft uw eettafel de industriële uitstraling. De kokers van het onderstel hebben een dikte van 10x10cm. Bij deze tafel heeft u ook de optie om het onderstel zwart of wit te laten poedercoaten. Het blad wordt behandeld met een ultra matte laklaag of olie naar keuze. Zo is uw industriële eettafel goed beschermd tegen kringen en vlekken. Bij levering kunt u zelf aangeven waar u de poten geplaatst wilt hebben zodat u altijd genoeg ruimte overhoudt voor uw stoelen.


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

+ € 0,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Lourdes X-poot 10x10

cm wijzig
wijzig

+

wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0