Boomstamtafel U-poot eiken

Boomstamtafel met echte boomstamrand. Bladdikte 5 of 6 cm massief! Geleefd of nieuw eiken, welving of minder welving. Naast eiken boomstambladen bieden we ook Suar-boomstambladen aan in allerlei maten. Bezoek de showroom in Heeze en laat u verassen!


Bekijk in showroom

Product omschrijving

Boomstamtafel met eiken U-poot als onderstel. De afmeting van de massieve balk is 11 bij 11 cm. Het massieve blad van 5 of 6 cm Frans eiken heeft een echt 'waankant' aan de zijkant van de tafel. Er zit dus een echte zijkant van een boom in de tafel verwerkt. Ze komen zo uit de natuur. Natuurlijk hebben we de zijkant van de boomstam schors- en splintervrij gemaakt waardoor deze mooi overloopt in de rest van het blad zonder verlies van de natuurlijke uitstraling. Vind u deze boomstamtafels nog te strak en zoekt u een "geleefde boomstamtafel" met meer scheuren? bekijk dan even de foto in de slider van de "geleefde boomstam". Mocht u deze via de website willen bestellen vul dan "geleefd" in bij het opmerkingenveld nadat u uw adresgegevens ingevuld heeft. Ook zijn beide tafels te vergelijken en te bestellen in onze showrooms. De onderstellen kunnen onder elke plek van de tafel gemonteerd worden, u kunt dit overleggen tijdens de levering met onze koeriers. Naast eiken boomstambladen bieden we ook Suar-boomstambladen aan in allerlei maten. Bezoek de showroom in Heeze en laat u verassen!


Selecteer uw keuze

Houtsoort

Kies hier uw gewenste structuur van het eiken:

+ € 0,00

+ € 50,00

Nieuw eiken

Strak maar toch levendig eiken blad met kleine noestjes. Noestjes worden netjes opgevuld met een speciale eikenkleurige hars.

Ultra matte lak

Super white

Transparant wit

Brown

Teak

Gerookt

Greywash

Charcoal

Chocolate

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de vier oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Boomstamtafel U-poot eiken

wijzig
wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0


Aanbetaling, door u te voldoen: