Tel:040 304 6229 E-mail:[email protected]

Wij zijn bereikbaar op ma - vr van 9:00u
tot 17:00u & za van 11:00 tot 17:00u

Bekend van RTL 4 Woontips RTL 4 logo

Suar boomstamtafel Gap

Deze boomstamtafel is van Suar-hout. Een Indonesische tropisch houtsoort. Extra bijzonder aan de Suar tafel is dat het blad gemaakt wordt uit één plank, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. In onze werkplaats in Heeze hebben wij altijd een selectie van de mooiste bladen op voorraad in verschillende maten. Hier is de tafel afgebeeld met Gap-onderstel, maar de tafel is leverbaar met nagenoeg alle onderstellen van onze website. De bladen kunnen geolied worden, dan krijgen ze een wat warmere kleur. We kunnen de bladen ook lakken voor de onbehandelde look (zie laatste foto's) Beide afwerkingen bieden een zeer goede bescherming tegen kringen en vlekken.


Bekijk in showroom Bestel samples
Beschermd tegen kringen & vlekken Eigen moderne fabriek Heeze U bepaalt: 100 % maatwerk

Ultra matte lak

Brown

Selecteer uw keuze

Tafelblad olie

Bij deze tafel heeft u de mogelijkheid om de tafel te laten lakken of oliën in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de vier oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.

Levering

Voor de snelst mogelijke afleverdatum kunt u contact opnemen met de logistieke afdeling op tel:  040 304 6229.


Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaalt u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Suar boomstamtafel Gap

wijzig
wijzig

+

wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


totaalprijs

€ 0,00


Aanbetaling, door u te voldoen: