Stalen X-poten

Industrieel metalen onderstel voor tafel. U kunt zelf de hoogte bepalen voor dit onderstel.

Bekijk in showroom

Product omschrijving

Kokermaat 10x10 - Breedte 73 cm -Het onderstel is standaard behandeld met blanke lak zodat er geen roestvorming kan ontstaan. Ook zitten er mediumsofte plastic dopjes onder de ontstellen zodat er geen krassen in de vloer zullen ontstaan mocht u de tafel verschuiven. Hoogte door u te bepalen. De X-poot is aan de onderkant dichtgelast zodat u er eenvoudig een viltje onder kunt plakken. Bevestigingsplaat 80x12 cm, met 7 sleufgaten voor de bevestiging.


Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Stalen X-poten

cm wijzig
wijzig

+


Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 0