Onderhoudspakket

Een onderhoudspakket bestaande uit een flesje reiningsolie en onderhoudsolie. Alleen voor de kleuren Brown, Teak, Transparant wit en Greywash.

Product omschrijving

Onderhoudspakket; bestaande uit:

- Flesje reiningsolie. 250 ml
Intensiefreiniger is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor regelmatig en grondig schoonmaken van met wasolie behandelde meubels.
Intensiefreiniger is snel drogend, fris geparfumeerd en geeft uw tafel een antistatische werking.

- Onderhoudsolie 250 ml.
Onderhoudsolie is bedoeld voor het onderhoud van uw tafel die behandeld is met wasolie. Door halfjaarlijks onderhoud zorgt u ervoor dat uw tafel uitstekend beschermd blijft. Dit product is ook geschikt om bij krassen of beschadigingen de tafel plaatselijk bij te werken. Let op: dit product is zowel voor de kleur brown, greywash, whitewash, transparant wit, mahonie en loogbeits geschikt. Niet geschikt als uw tafel behandeld is met ultra matte lak.

Gebruiksaanwijzing: Voeg 50 ml toe aan 8 liter handwarm water. Reinig uw tafel met een goed uitgewrongen doek. Zorg ervoor dat u deze regelmatig schoonspoelt.


Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Onderhoudspakket

wijzig

Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 27,95