Intensief Reiniger

Intensiefreiniger is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor regelmatig en grondig schoonmaken van met wasolie behandelde meubels. Alleen voor de kleuren Brown, Teak, Transparant wit en Greywash.

Product omschrijving

Flesje reiningsolie. 250 ml
Intensiefreiniger is een sterk geconcentreerde reiniger, versterkt met alcohol, voor regelmatig en grondig schoonmaken van met wasolie behandelde meubels. Intensiefreiniger is snel drogend, fris geparfumeerd en geeft uw tafel een antistatische werking.

Gebruiksaanwijzing: Voeg 50 ml toe aan 8 liter handwarm water. Reinig uw tafel met een goed uitgewrongen doek. Zorg ervoor dat u deze regelmatig schoonspoelt.


Uw gegevens

Komt u zelf uw bestelling ophalen, Of wilt u het laten bezorgen? Wij vragen u vriendelijk in beide gevallen alle velden in te vullen.
Betaalopties

Kies hieronder uw betaalmethode, u word doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode waar u de bestelling kunt afronden.Door u te voldoen:

Resterend bedrag:

Het resterend bedrag dient u contant te betalen bij aflevering of contant/pin/creditcard bij het ophalen van uw bestelling.


Uw bestelling

De aanbetaling dient u te betalen via de website, het resterende bedrag betaald u bij het ophalen of bezorgen. Uw orderoverzicht ziet u hieronder:


Intensief Reiniger

wijzig

Subtotaal


Bezorgen

+


Totaalprijs

€ 14,95