Showroom Deventer

Handgemaakte meubels speciaal voor jou

Oost-Nederland we are coming for you! Naast een showroom in Nieuwkoop en Heeze vind je er nu ook een in het pittoreske Deventer! In onze nieuweste showroom vind je al onze bestsellers en onze nieuweste producten. Wij staan te popelen om ook in Deventer jou te voorzien van het juiste advies bij het samenstelling van jouw meubel.

Table du Sud - Deventer

Het verhaal van onze producten begint bij de oorsprong van kwalitatief materiaal en gaat verder bij de klant thuis. Omdat je zelf de producten samenstelt draag jij bij, en ben je zelfs onmisbaar voor het eindproduct: een meubel dat jouw persoonlijkheid reflecteert.

Dat doen we gewoon vanuit het Brabantse Heeze. Met onze eigen machines en onze eigen handen. Dankzij de afwezigheid van tussenpersonen kunnen we investeren in kwaliteit en ontvangt jij dit tegen een toegankelijke prijs. En we komen het resultaat ook zelf brengen. Geen gehannes met bouwpakketten, geen verre productie landen en geen tussenhandel. Tegenwoordig noemt men dat ‘duurzaam’ en ‘lokaal’. Wij noemen dat gewoon logisch.

5 jaar geleden zijn we begonnen met Table du Sud en inmiddels hebben we al veel groei en ontwikkelingen doorgemaakt. Op dit moment heeft Table du Sud een showroom in Heeze, waar ook onze werkplaats is gevestigd en een in Nieuwkoop. Vanaf augustus komt daar een derde showroom in Deventer bij!

Onze nieuwe showroom in Deventer biedt  een optimale winkelervaring  met een oppervlakte van wel 350 m2 in een strak nieuwbouw pand. Hier vind je de Table du Sud bestsellers en onze nieuwste producten. Neem plaats aan onze gezellige bar voor een kopje koffie of thee en onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van jouw meubel(s).

De showroom is gevestigd aan winkelcentrum de Boreel en nabij de mooie stadskern van Deventer. Genoeg opties om er een leuke dag van te maken! Daarnaast is de showroom gemakkelijk te bereiken per auto, maar ook met het openbaar vervoer.  Nabij het gebouw bevindt zich een Q-park garage en de showroom bevindt zich vlakbij het treinstation. 

We kijken er naar uit om jou in onze nieuwste showroom te mogen gaan ontvangen.

wat kun je van ons verwachten?

Dankzij de afwezigheid van tussenpersonen kunnen we jou een aantal voordelen bieden:

  • Producten die speciaal voor jou, op maat worden gemaakt
  • Kundig advies op maat 
  • Meubels van de hoogste kwaliteit voor een toegankelijke prijs


Nadat we jouw meubels zijn gemaakt komen we ze graag  ook zelf bij jou thuis bezorgen, waarbij we de tafels ook ter plekke monteren en met jou op de juiste plek zetten. Voor woningen op de begane grond doen we dat  gewoon gratis*. 

Ook vinden we het belangrijk om op het gebied van duurzaamheid onze verantwoordelijkheid te nemen. Hierom planten we per drie verkochte tafels in samenwerking met Trees for all een boom terug. 

Ten slotte hopen we dat we je vooral een hele leuke en verrijkende ervaring kunnen bieden  bij het samenstellen van jouw ideale meubel. 

 

locatie

Table du Sud  
Houtmarkt 14
7411CG Deventer


openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag   10:00 - 17:00
Woensdag: gesloten
Donderdag:  10:00 - 17:00
Vrijdag : 10:00 - 17:00
Zaterdag : 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:00

Tijdens de feestdagen zijn onze openingstijden hetzelfde als normaal, tenzij anders wordt aangegeven. 

24-12        10:00 - 16:00u
25-12        Gesloten
26-12        10:00 - 17:00u
27-12        12:00 - 16:00u
29-12        10:00 - 17:00u
30-12        10:00 - 17:00u
31-12         10:00 - 17:00u
1-1                Gesloten

Parkeermogelijkheden:  Diverse parkeerplaatsen aan de Verzetslaan en parkeergarage Q-park de Boreel.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor een routebeschrijving  en meer informatie over onze showrooms.


Op de hoogte blijven?* Kijk hier voor meer informatie over bezorgmogelijkheden. 
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden