Tel:040 304 6229 E-mail:[email protected]

Wij zijn bereikbaar op ma - vr van 9:00u
tot 17:00u & za van 11:00 tot 17:00u

Bekend van RTL 4 Woontips RTL 4 logo

Blad afwerking

Hieronder ziet u de verschillende kleuren die wij aanbieden. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan en u kunt gewoon een kopje warme thee zonder viltje op de tafel zetten, er ontstaan geen (witte) kringen. U moet alleen oppassen voor rode wijn, laat dit niet de hele nacht op tafel liggen, dan heeft u 's ochtends een vlek.

Door het aanbrengen van de ultra matte lak behoudt het hout de onbehandelde look, deze 3-laagse behandeling zorgt ervoor dat uw tafel heel er goed beschermd is. Door middel van een olie is het niet mogelijk de 100% natuurlijk kleur te behouden. Juist door de olie kunnen we de tafel op kleur brengen. 

Op onze website zijn alle binnenmeubels afgebeeld in de ultra matte lak. Een kleur die zeer goed combineert bij andere kleuren in huis. De tafel heeft de onbehandelde look maar is zeer goed beschermd tegen kringen en vlekken.

Mochten er onverhoopt toch andere onregelmatigheden optreden kunt u de tafel plaatselijk bijschuren met korrel 80 en de tafel opnieuw behandelen. 

Zowel de olie- als lakbehandeling zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk.