Bezorging

Geen gedoe met bouwpakketten, wij kunnen onze meubels
gewoon bij u thuis leveren en monteer ze ter plaatse.

Bij jouw bestelling kun je kiezen voor verschillende levermethodes. Bezorging is in veel gevallen inclusief gratis montage, waarbij het meubel door onze bezorgers ook op de juiste plek wordt gezet. Zeker bij een zware tafel, wel zo makkelijk!

De leverkosten van Table du Sud:
Ophalen Gratis
Levering op begane grond Gratis
Levering van stoelen of banken Gratis
Levering op 1e of 2e verdieping via trappenhuis (alleen voor tafels  < 30kg) € 65,-
Levering op 3e verdieping € 85,-
Via trappenhuis (alleen voor tafels < 30kg) € 85,-
Levering via lift in pand
(als de lift groot genoeg is)
€ 65,-
Verhuislift geregeld door Table du Sud (max. 7 verdiepingen):  € 195,-
Marmeren tafels via verhuislift € 245,-
Levering wandplanken
(Levering per post)
€ 35,-
 Levering + montage in België met een reistijd van meer dan 1 uur. € 95,-
Bezorging + montage Waddeneilanden € 135,-

Preparing for your delivery

Voor levering op een verdieping en levering van marmeren bladen of grote tafelbladen neemt onze logistieke afdeling contact met u op.

Zij beoordelen de situatie en bepalen of er een lift nodig is op basis van Arbo-richtlijnen. Indien een verhuislift nodig is, zijn de kosten voor de klant. Een andere optie is levering tot aan de voordeur op begane grond.

Neem bij twijfel contact met ons op.

Tips voor een prettige levering:

  • Controleer vooraf goed de afmetingen van deuren, ramen en trappen waar de tafel doorheen moet. Alleen een zeer ruime trap is een optie.
  • Controleer de hoeken / bochten waar de tafel doorheen moet en meet ze op.
  • Zorg voor een gemakkelijk toegankelijk pad.
  • Laat ons weten als we alleen tussen bepaalde tijden kunnen komen (bijvoorbeeld vanwege paaltjes in het stadscentrum).
  • Parkeervergunningen

Regelmatig ervaren we dat onze klanten het gewicht van de bladen onderschatten. Onze bladen zijn zwaar en kunnen alleen in de lengte worden verplaatst. Daarom kunnen ze niet verticaal (rechtopstaand) vervoerd worden. Wij dragen verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze bezorgers, waarbij ergonomisch werken belangrijk is. Bovendien heeft de Arbo hiervoor voorwaarden opgesteld en daar moeten wij ook aan voldoen.

* bezorging met verhuislift

Wanneer jouw bestelling bezorgd wordt met een verhuislift verzorgen wij deze voor je. De kosten zijn hierbij wel voor jouw rekening. We leveren hierbij tot max. de 7e verdieping, waarbij de kosten €195 bedragen. Bij marmeren tafels bedraagt dit €245 omdat deze bladen extra worden verpakt en beschermd in verband met de fragiliteit.

Waarom zijn de kosten van de verhuislift minimaal €195,- ?
De kosten van een verhuislift bestaan uit de basiskosten van de lift zelf, extra administratie kosten t.o.v. een reguliere levering en extra tijd om de bezorging in te plannen. Daarnaast duurt het ongeveer drie keer zo lang om een tafel te leveren doormiddel van een verhuislift. Tenslotte is de kans op beschadiging groter dan wanneer we het blad met onze eigen handen naar binnen kunnen tillen, waardoor wij ook rekening moeten houden met dit risico. Soms moeten tafels ook extra worden ingepakt om beschadigingen te voorkomen. 

Vind je deze kosten toch te hoog? Dan is het ook mogelijk om de verhuislift zelf te regelen. 
In dat geval wordt de tafel voorgeboord afgeleverd op de begane grond en wordt deze niet door Table du Sud gemonteerd. De levering is in dat geval gratis. 

Belangrijk bij levering via verhuislift:

  • Table du Sud is bij het plannen van de verhuislift afhankelijk van het verhuurbedrijf. Wanneer jij hier flexibel mee om kunt gaan kunnen we jouw bestelling sneller leveren. 
  • Wanneer een parkeerontheffing nodig is, behoort dit tot jouw verantwoordelijkheid. 
  • Meet héél goed de ramen/deuren waar de bestelling doorheen moet. Houd hierbij rekening met speciale leveringscondities zoals een Frans balkon en de positie van de verhuislift.
close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden