B2b

Naast alle creaties voor particulieren worden we ook vaak gevraagd om een kantine, restaurant, kantoor of ontvangstruimte in te richten.

Zo maken we grote ovale vergadertafels voor 16 personen en maken we boomstamtafels tot 450 cm lang. Alles wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze.

De projecten worden alvorens productie duidelijk besproken en gespecifieerd zodat het gewenste resultaat behaald wordt. Meubels voor bedrijven vragen om een andere benadering dan meubels voor particulieren.

Zo hebben we een vaste leverancier voor het aanleveren van elektrificatie en multimedia die netjes in de tafel worden verwerkt. Voor tafels in restaurants maken we gebruik van speciale coatings voor intensief gebruik.

Volkerwessels BV, Zeist 

Vergadertafel V-poot 

Grote eiken ovale vergadertafels sieren elk kantoor. Daar waar belangrijke beslissingen gemaakt worden hoort een grote massieve eiken tafel met een V poot. In het kantoor van Volkerswessels in Zeist hebben we er ook een geplaatst. Een van 350 cm bij 120 cm. De poot is leverbaar in het RVS of in het zwart. 

Waalre, noord brabant 

Ovale vergadertafels

Deze afgebeeld ovale tafel heeft een afmeting van 320 bij 130 cm. Door de kolompoot is er ruimte voor 12 stoelen. Op de achtergrond staat er ook een verhoogde bartafel van Table du Sud.  Deze scholengemeenschap hebben we voorzien van deze twee prachtige kantoortafels. Op zoek naar een grotere ovale tafel? Neem contact op een vraag naar de mogelijkheden. 

We Fashion BV, UTrecht 

kantinetafels 

In het prachtige kantoor van We Fashion naast de A2 bij Utrecht hebben we de kantine voorzien van sfeervolle tafels met bijpassende bankjes. In totaal 16 tafels en 32 bijpassende bankjes. Het eiken geeft een prachtige finishing-touch aan de kantine.

Kingspan Unidek BV, Gemert

Vergadertafels met elektrificatie

Ook is het mogelijk om vergadertafels te voorzien van prachtig afgewerkte inbouwunits. We werken hiervoor samen met een zeer hoogwaardige leverancier.
Deze inbouwunits zijn leverbaar in het RVS, zwart of het wit. 
Er is voor elke wens een bijpassende unit, bijvoorbeeld 4 stroompunten en 1 aansluiting voor internet of alleen een usb aansluiting. Deze units worden machinaal in het blad gefreesd en worden voorzien van een deksel.

Showroom Heeze + aangrenzende werkplaats

De Koolakkers 12, 5591RD Heeze (NB)
(navigatie De Geestakkers 12, Heeze)

Geopend op:

Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00u tot 17:00u

Contact

[email protected]
Tel: 040 304 6229

Kom eens langs in een van onze showrooms en bekijk de laatste trends en creaties!

Showroom Nieuwkoop

Industrieweg 3B
(onlangs vernieuwd)
2421 LK Nieuwkoop (ZH)

Geopend op:

Donderdag van 10:00 tot 17;00u
Zaterdag van 10:00u tot 17:00u

close

Registreer of login

Welkom! Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast.


Bij account registratie, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden